Benelux

gavel and the statue of justice on a white background

Goed geregeld in uw thuisland

Onder de Benelux Merkenwet (inmiddels omgetoverd tot het “Beneluxverdrag voor de Intellectuele Eigendom”) is registratie verplicht om bescherming voor een merk te krijgen. Het uitgangspunt is: de eerste die een merk registreert is de rechthebbende, niet degene die een merk voor het eerst gebruikt!

Wij bieden u 3 vaste kostenalternatieven voor het deponeren en dus het wettelijk beschermen van uw merk.

Als u ons opdracht geeft om en merk te deponeren, dan bent u veelal voor de “Basis” kosten klaar. Als er geen problemen ontstaan, dan zijn de totale kosten EUR 595,– excl. BTW voor 10 jaar bescherming.

Het is echter mogelijk, dat er tijdens de procedure problemen ontstaan. Zo kunnen de behandelende ambtenaren bezwaar maken tegen uw aanvraag (een zogenaamde “weigering op absolute gronden”), of derde partijen kunnen een zogenaamde “oppositie” indienen, als zij menen, dat uw merk teveel op hun merk lijkt. Dergelijke problemen kunnen leiden tot extra werkzaamheden die op basis van een uurtarief worden behandeld. Dat betekent, dat de totale kosten van tevoren onzeker zijn. Wij beiden u de mogelijkheid om deze kosten van tevoren te maximeren met een “Basis Plus” tarief en een “All-in” tarief. U weet dan precies wat de maximale kosten zijn.

 

Europa

Internationaal

Powered by WordPress.com. Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: