Internationaal

Goed geregeld in de rest van de wereld

De Overeenkomst van ‘s-Gravenhage maakt het mogelijk om een Internationale modelregistratie te verkrijgen. Op het ingesloten kostenoverzicht vindt u ook een overzicht van de landen die in een Internationale modelregistratie kunnen worden aangewezen. Dit zijn onder andere Duitsland, Frankrijk, Italië, Zwitserland en Griekenland. U kunt bescherming verkrijgen in één tot alle aangesloten landen, afhankelijk van wat u wilt. Ook de Benelux kan in een Internationale modelregistratie worden aangewezen.

INTERNATIONALE MODELREGISTRATIE

In een Internationale modelregistratie kunnen 1 tot en met 100 modellen worden beschermd. In tegenstelling tot een Benelux modelregistratie kunnen in één meervoudige Internationale modelregistratie alleen modellen worden ondergebracht die in dezelfde administratieve klasse zijn gerangschikt, zoals bijvoorbeeld een föhn met verschillende onderdelen of een serie van verschillende meubelen of kledingstukken.

NATIONALE MODELREGISTRATIE

Wanneer u modelbescherming wenst in andere landen dan de landen die aangesloten zijn bij de Internationale- of EU-registratie, is dit alleen via een Nationale registratie mogelijk. Bij Nationale aanvragen is een meervoudige registratie van verschillende modellen zelden mogelijk.

Benelux

Europa

Powered by WordPress.com. Thema: Baskerville 2 door Anders Noren.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: